Sms Krizi!
Hülya Avşar'ın Evlilik Planları Yaptığı Sadettin Savran Eski Sevgilisine mi Dönüyor?
Hülya Avşar'IN EVLİLİK PLANLARI YAPTIĞI SADETTİN SAVRAN ESKİ SEVGİLİSİNE Mİ DÖNÜYOR?
Son günlerde magazin dünyasında en çok konuşulan konulardan biri Hülya Avşar ve Sadettin Saran ilişkisi.
Herkes bu ilişkinin evliliğe gideceğine kesin gözüyle bakarken ortaya atılan yeni bir iddida gündeme bomba gibi düştü. Magazin çevrelerinde konuşulanlara göre Sadettin Saran eski sevgili Aslı Kuseyrioğlu ile yeniden görüşmek için herşeyi yapıyor. Hatta Saran'ın Kuseyrioğlu'na 'Bir dönem geçiriyorum, beni bekle' yazan bir SMS mesajı gönderdiği bile konuşuluyor. Saran şimdilik bu söylentiler hakkında sessiz kalmayı tercih ediyor. Sadettin Saran ile Hülya Avşar'ın ilişkisi ilk ortaya çıktığı günlerde de Aslı Kuseyrioğlu 'terk edilen sevgili' olarak gündeme gelmişti. Önce 'Her erkeğinikaçamakları olabilir, benim Sadettin ile olan ilişkim bu olaydan kesinlikle yara almaz. Sadettin ve ben bibirimizin hayatında hep olacağız' açıklamasını yapan Kuseyrioğlu daha sonra 'Biz Sadettin ile sadece arkadaşız ' demiş ve sessizliğe gömülmüştü. Şimdi gözler Avşar kızına çevrildi. Avşar kızının ne diyeceği